vineri, 13 noiembrie 2009

nimic despre dragoste

fiecare ii poarta ecoul celuilalt…




Uneori, dragostea e ca o calatorie intre patru pereti…dupa ce ai parcus kilometri dintr-un colt in altul, ai sarit intr-un picior sau te-ai dat cu capul de tocul usii, iti dai seama ca in camera ai ramas doar tu.

Alteori, dragostea e doar o femeie cu ochi albastri, mici…apoi o alta femeie cu ochii albi, intorsi pe dos…si tot asa…dragostea devine o palarie de paie, un sacou inflorat, o partida buna, un ras hidos, o baie cu multa spuma si aroma de nuci infloriti, zatul din cana de cafea, numarul de la pantofi, drumul spre facultate (si inapoi), 5…6, o castana calcata in picioare de zeci de trecatori…pana la urma, folosind un sentimentalism dulceag, dragostea este totul, insa rareori cum ai vrea sa fie.

7 comentarii:

  1. era sa nu pot scrie un comentariu, ptr. ca nu am conturi din alea. scriu acum: text bun si interesant, dar nu am inteles ce inseamna aici "5...6". poti sa imi explici? merci

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru tine ce e dragostea? si ce inseamna "5...6"? imi raspunzi?

    RăspundețiȘtergere
  3. dar pentru tine ce e dragostea? spune si ce vrei sa zici cu "5...6". spui? nu cred ca ai curaj

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru tine ce e dragostea? si ce inseamna "5...6"?

    RăspundețiȘtergere
  5. 5...6
    intre ele exista o varietate de senzatii, sentimente contradictorii, unele decizii spontane, altele spontan-radicale, cuvantul-prim, cuvantul-ultim...explicatia asta poate dura la nesfarsit...dragostea este o variabila:5...6 (in nucce) si tot ce se afla intre ele...subiectul si obiectul sau. subiectul si non-subiectul...etcetc..totul se poate reduce la o schema:S5 S5,1 S5,2....S5,35464765...S6. unde S=senzatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. intrebarea referitoare la dragoste e mult prea generala. tocmai de asta am sa incerc sa fiu "precisa".dragostea e o budinca de ciocolata cu multa frisca pe deasupra. daca esti prea pofticios si o mananci repede, s-ar putea sa ti se aplece.

    RăspundețiȘtergere
  7. dragostea e o speranta de viata,sau speranta de viata presupune si include in combustia ei, dragoste,.....poate fi un liman pe care-l gasesti sau nu si care-ti poate deschide o noua viata, cu totul alta decat cea pe care ai trait-o pana atunci, te-nnoiesti prin dragoste si te simti alt om.....e masura cautarilor noastre.....si fie ca vrem sau nu sa recunoastem, ne face mai puternici.....e intrinseca evolutiei

    RăspundețiȘtergere